ŞEHİT İZZET EMİR İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Her alanda model okul olup adından söz ettirebilen, öğrencilerimizi bilgi ve beceri bakımından donanımlı, sosyal paydaşları gelişmiş, ilim tahsil eden,gelişen teknolojiye ayak uydurabilen, aynı zamanda örf ve adetlerine bağlı bireyler olarak yetiştirebilmek.

Misyon: Yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin hayata bakış açılarını değiştirebilmek,Ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş akıl ve bilimin aydınlığında ,geleceğe güvenle bakabilen ,geçmişi ile geleceğini sentezleyip yeni fikirler üretebilen ve ürettiği fikirleri hayata geçirebilen bireyler yetiştirebilmek. Kendini yenileyebilen, yeniliklerin peşinde koşan öğretmen kadrosuyla; yetiştirdiğimiz öğrencilerle ülkemizin iyi yetişmiş insan gücüne katkı sağlayabilmek için varız

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama : 08:40 Ders Bitiş : Pazartesi 15:50, Diğer Günler 15:00
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Yahya AYDIN Okullar arası Yıldızlar güreş turnuvasında 3. oldu
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitizzetemir.meb.k12.tr

Adres - ÇİFTLİK MAH. MEHTAP CAD. NO 18 GÖLCÜK / KOCAELİ

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Gölcük Çiftlik Mahallesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğüne 300m. , Devlet Hastahanesine 500m., okulumuzun bulunduğu çevre İlçemizde yapılaşmanın hızlı bir şekilde arttığı buna bağlı olarak nüfusun hızlı bir şekilde arttığı bir bölgede bulunmaktadır.

Adres - ÇİFTLİK MAH. MEHTAP CAD. NO 18 GÖLCÜK / KOCAELİ

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 14 km, İlçe Merkezine 2km mesafede bulunmaktadır.